Succesvol vrouwelijk ondernemerschap

Roel Fransen

Op 31 oktober 2017 organiseert WePowerPeople, in samenwerking met OOM, OOC en OTIB een landelijke bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen in technische bedrijven. Aan de orde komen het motiveren van mensen én vrouwelijk ondernemerschap in een mannenwereld. Bent u ondernemer, directeur of mede-eigenaar? Bent u de spil binnen het bedrijf die met HR bezig is? Kom dan naar Nieuwegein en ontmoet andere vrouwen in de techniek tijdens deze bijzondere landelijke bijeenkomst over succesvol werkgeven in de techniek!

Werknemers die het beste uit zichzelf blijven halen

Uw bedrijf gedijt het beste in een cultuur waarin het vanzelfsprekend is dat mensen aan zichzelf én het bedrijf blijven werken. Gezonde werknemers die met plezier naar hun werk gaan en zo het beste uit zichzelf halen. Werknemers die inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen en die zich blijven ontwikkelen. Tijdens de bijeenkomst bieden wij daarom antwoorden op de volgende vragen:

  • Hoe communiceer ik goed met werknemers?
  • Hoe breng ik mijn werknemers in beweging?
  • Hoe zorg ik dat mijn mensen fysiek en mentaal fit blijven?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mensen het beste uit zichzelf blijven halen?

Inspirerende vrouwen aan het woord

Tijdens de bijeenkomst kunt u rekenen op een interactief programma met bijdrages van inspirerende sprekers van binnen en buiten de branche. Zij delen graag hun visie over het motiveren en inspireren van mensen, over vallen en opstaan. Directeur van OTIB, Bea Berndsen, gaat in op de kernthema’s binnen de techniek. Canan Yurulmaz vertelt over haar weg naar het wereldkampioenschap karate in Japan en u hoort van haar coach Bart Doorenmalen wat u in uw organisatie kunt leren van die weg. Tot slot gaan wij in discussie met de zaal. Uiteraard zullen wij u voldoende mogelijkheid bieden om ook vooral zelf in gesprek te gaan met andere ondernemende vrouwen uit de branches om ervaringen te delen.

Meer informatie

De bijeenkomst vindt plaats in Nieuwegein, Structuurbaan 2. De bijeenkomst duurt van 13.15 tot 16.00 uur.  Aanmelden kan via www.wepowerpeople.nl/succesvolwerkgeven

Hier vindt u ook meer informatie over het programma en de route.

 

2017-09-21T09:15:15+00:00