WePowerAcademy: Leren was nog nooit zo dichtbij!

U wilt dat u mensen zich ontwikkelen. Dat ze zoveel mogelijk in hun eigen tempo leren en op eigen gekozen momenten. Natuurlijk wilt u zo min mogelijk verletkosten en een zo hoog mogelijk leerrendement. Daarom introduceert WePowerPeople een eigen online academie. Hier bundelen we kennis die relevant is voor managers, ondernemers, HR functionarissen en medewerkers. Van trainingen tot Webinars, van korte instructies (Essentials) tot oefeningen en testen. Alles beschikbaar vanaf alle devices. U stelt samen met ons een programma samen, voor u of uw medewerkers. De mogelijkheden zijn ongekend en het geleerde kan direct op de werkvloer in de praktijk worden gebracht.

Met de WePowerAcademie kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen gebruik maken van webinars, essentials, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

Door de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerker te koppelen naar gedrag op de werkvloer met PowerUrself! 1.0 werken uw mensen gericht aan talenten. Zo kunt u naast interventies op de werkvloer uw medewerker zelf in de driverseat plaatsen en heeft uw medewerker de regie over zijn eigen ontwikkeling.

We bieden diverse pakketten, zo hebben we een pakket leiderschap, een pakket HRM maar we leveren ook pakketten op maat en kunnen specifieke content voor uw organisatie opnemen. De ontwikkeling van het online leren past helemaal in de 70-20-10 visie op leren die we binnen WePowerPeople onderschrijven. U kunt zich al aansluiten vanaf € 14,- per maand.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij komen u graag de mogelijkheden laten zien!

 

2019-03-18T07:08:47+00:00