Loading...
Female Impact event 2019-07-04T11:31:48+00:00

FEMALE IMPACT: hét event voor ondernemende vrouwen in de techniek

Hét evenement voor vrouwen in de techniek!

Op donderdag 10 oktober organiseert WePowerPeople, in samenwerking met OOM, OOC en OTIB dé landelijke bijeenkomst voor ondernemende vrouwen die impact willen maken. Ben jij ondernemer, mede-eigenaar of HR medewerkster? Kom dan naar deze niet te missen bijeenkomst speciaal voor jou!

Wat kan je verwachten tijdens Female Impact?

 • Inspiratie en informatie waar jij je direct mee aan de slag kan
 • Goede gesprekken met collega-vrouwen
 • Een boeiend programma
 • Veel energie

Het event vindt plaats bij Innovam in Nieuwegein. De inloop is vanaf 09.30 uur en om 10.00 uur starten we met het programma.

Het programma

We hebben ook dit jaar een mooi programma speciaal voor jou:

 • 09:30 uur: Inloop
 • 10:00 uur: Opening en welkom door dagvoorzitter Saskia Paulissen
 • 10:05 uur: Seksen op de werkvloer: verhoog je gender-intelligentie!

Onder leiding van dagvoorzitter Saskia Paulissen gaan we aan de slag met het verhogen van je gender intelligentie. Saskia neemt je mee in de verschillen tussen het mannelijke en vrouwelijke brein. Waar komen die verschillen vandaan en wat is het effect ervan op onze communicatie, het gebruik van woorden, het nemen van beslissingen en het omgaan met stress. Leer de unieke vrouwelijke en mannelijke eigenschappen herkennen en haal veel meer rendement uit de man/vrouw diversiteit binnen je bedrijf.

 • 11:00 uur: Start workshopronde

Maak een keuze uit één van de boeiende workshops en laat je meenemen in de wereld van communicatie. Je kunt kiezen uit:

“Zakelijk flirten” door Saskia Paulissen

Elke goede werkrelatie start met een zakelijke flirt. Als er een klik is, ontstaat er vertrouwen. En vanuit vertrouwen worden over en weer meer zaken gegund. Op interactieve wijze neemt Saskia je mee in de drie fasen van het flirten:

 1. Flirtful zijn
 2. Aandacht geven
 3. Contact maken

“Beinvloed de ander, begin bij jezelf!” door Tanja Geutskens van Ulteamtraining.

Vrouwen en mannen communiceren over het algemeen anders. Niet beter, niet slechter, maar anders. Op basis van voorbeelden uit de eigen werkpraktijk ga je aan de slag met communicatie op de werkvloer. Geen enkel gedrag is goed of fout maar wel effectief of minder effectief in bepaalde situaties. Na deze workshop:

 • Heb je inzicht in eigen gedragsstijl en gedragsstijl van de ander
 • Heb je inzicht in en kun je de onderlinge communicatie verbeteren
 • Kun je onderlinge verschillen zien en waarderen
 • Kun je positiever en effectiever communiceren

“Persoonlijk leiderschap en beïnvloedingsvaardigheden” door Fransje Boers van Vincitore opleiding/training en coaching.

Met inzicht in typische mannelijke en vrouwelijke eigenschappen ga je aan de slag met het beïnvloeden van de ander zonder je eigen doel en belang uit het oog te verliezen. Je leert bepaalde vraagtechnieken in te zetten, te schakelen tussen verschillende communicatieniveaus en je woordgebruik effectief in te zetten. Na deze workshop heb je inzicht in jouw voorkeur leiderschapsstijl, weet je hoe je de reactie van de ander kunt beïnvloeden. Je bent je bewust van je sterke kanten en kunt spelen met gedrag om de ander in beweging te krijgen.

 • 12:30 uur: Gezamenlijke lunch met volop mogelijkheid tot netwerken
 • 13:30 uur: Korte terugblik op de ochtend
 • 13:45 uur: De dames van Hurkmans

Bij de dames van Hurkmans is de auto al lang geen feestje meer van alleen mannen. Zij begonnen te denken over een garage voor en door vrouwen maar inmiddels is hun concept uitgegroeid tot een fenomeen. Ze spreken inmiddels zelf van een auto boetiek. Een plek waar vrouwen (en natuurlijk ook mannen) terecht kunnen voor schadeherstel van en reparatie aan hun auto. De enige plek in de autobranche waar (begrijpelijke) vrouwentaal gesproken wordt. De dames van Hurkmans nemen je mee in hun verhaal over inspireren, lef hebben, dromen najagen, enthousiasmeren, impact hebben op andere bedrijven. Maar ook over het belang van de juiste mensen op de juiste plek, werknemers meenemen in je verhaal, coachen en het inzetten van meiden in de automotive.

 • 14:30 uur: Wijnproeverij door Monique Breuer van Serendipity

We sluiten af met de wijnen van Serendipity. Monique vertelt haar verhaal over het aangaan van het avontuur. Zij deed alles om haar droom waar te maken en maakt inmiddels haar eigen wijn. En natuurlijk laat ze jullie deze wijnen ook proeven.

 • 15:00 uur: Netwerkborrel

Om 15.00 uur eindigt het programma. Voor de liefhebber is er gelegenheid om verder te proeven van de wijn, te genieten van een hapje en nog even na te praten.

Inschrijven voor het Female Impact event

Natuurlijk! Vorig jaar schreven veel vrouwen in de techniek zich in en hadden een dag vol inspiratie en informatie. Hoge waardering, veel enthousiasme en een breder netwerk!  Dit wil je dit jaar niet missen. Wij hebben er zin in en hopen je op 10 oktober te ontmoeten!Uw Branche
InstallatieCarrosserieMetaalMobiliteit
Keuze workshop
Zakelijk flirtenBeïnvloed de ander, begin bij jezelf!Persoonlijk leiderschap en beïnvloedingsvaardigheden