Nieuwe features toegevoegd aan Pulse!

hr-tool-Pulse-Wepowerpeople

Pulse maakt functioneren en beoordelen eenvoudig. Dé hr-tool voor de autobranche automatiseert de correspondentie rond het functioneringsgesprek en helpt jou met het kiezen van de juiste competenties voor jouw medewerkers. Daarnaast helpt het bij verslaglegging en dossieropbouw tijdens functioneringsgesprekken. Om Pulse nog completer en gebruiksvriendelijker te maken zijn er een drie-tal nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

  • Cloudopslag
  • Digitaal tekenen
  • Nieuwe briefteksten

Cloudopslag

Het is vanaf vandaag mogelijk om de beoordelingen in de cloud op te slaan. Dit maakt het in de toekomst mogelijk om beoordelingen van een medewerker met elkaar te vergelijken waardoor u goed kunt zien welke vooruitgang er is. In combinatie met digitaal tekenen maakt dit ook dat u de brieven en formulieren in de cloud kunt bewaren.

 Digitaal ondertekenen

Naast cloudopslag behoort ook digitaal onderteken vanaf vandaag tot de mogelijkheden in Pulse. Wanneer u de brief en het formulier genereert krijgt de medewerker op het opgegeven emailadres een bericht dat deze documenten voor hem klaar staan. Wanneer de medewerker het eens is met de documenten kan hij deze digitaal ondertekenen. U hoeft de documenten niet te printen en in te scannen of in een kast te bewaren maar dit kan gewoon online.

Nieuwe briefteksten

Tot slot zullen vanaf van de nieuwe briefteksten beschikbaar zijn voor Pulse. We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de briefteksten van Pulse. De nieuwe teksten zijn genuanceerder en voor elke indicator en score zijn er nu meerdere opties zodat Pulse niet twee keer dezelfde brief genereert.

Bent u een bestaande klant en heeft u interesse in deze nieuwe functionaliteiten? Neem contact op met Nienke van der Horst (nienke@wepowerpeople.nl) om te bespreken welke gegevens wij nog nodig hebben om dit voor u in orde te maken.

2019-04-03T14:14:42+00:00