Ruud Goettsch

Sinds november onze nieuwe collega Ruud Goettsch werkzaam als Consultant Aftersales bij WePowerPeople. Ruud zal als consultant de lokale support bieden voor het programma WESP bij de aangesloten universele autobedrijven. Ruud heeft zijn sporen verdiend in Aftersales en Training in verschillende technische sectoren van de mobiliteitsbranche.

Ruud heeft beide auto-technische scholen doorlopen in Apeldoorn en is gaan werken bij de ANWB alarmcentrale. Na een aantal jaren andermans ellende het hoofd te bieden is hij over gestapt naar de techniek en aan de wieg gestaan van het automerk Daewoo. Daewoo heeft zich in zijn tijd getransformeerd van een zelfstandig Koreaans merk naar een volwaardige dochter binnen GM.

Na de periode bij GM werd het tijd om het roer om te gooien en is hij gaan werken bij een producent van landbouwmachines. Hier in no-time geleerd hoe je bieten moet rooien, wat hydrostatische aandrijving betekent en wat het is om met een voertuig te rijden met wielen die net zo groot zijn als hijzelf.
Na de grote 6 wielaandrijvingen werd het tijd om wat wielen terug te nemen en is hij gaan werken bij ’s lands grootste producent van elektrische tweewielers. Hierbij met name gespitst op management informatie en KPI’s die in de fietsbranche nog in de kinderschoenen stond.

Benzine in het bloed begon echter weer op te borrelen en daarom besloten zelfstandig verder te gaan als Consultant Aftersales en Training in de Automotive en E-bike industrie. Via goede contacten in de branche werkzaam geweest bij een sportwagenfabrikant in Italië om het aftersales curriculum verder vorm te geven.  Een mooie volgende stap in zijn carrière wordt nu zijn nieuwe rol als Consultant Aftersales voor het programma WESP. Een uitstekende gelegenheid om kennis en ervaring te bundelen en met enthousiasme in te zetten bij de aangesloten bedrijven om hun rendement op het gebied van Aftersales te verhogen. Een job waar hij ontzettend veel zin in heeft!.

2019-03-18T10:12:51+00:00